Mundobasket 2023, Κίνα: Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα από τις Φιλιππίνες! (vid)

Mundobasket 2023, Κίνα: Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα από τις Φιλιππίνες! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κινέζος δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα από τις Φιλιππίνες! (vid)

bet365

Η Κίνα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023 με την ήττα από τις Φιλιππίνες και ο δημοσιογράφος που κάλυψε τον αγώνα ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Η Κίνα συμμετείχε σε Παγκόσμιο Κύπελλο για δέκατη φορά, μετρώντας πέντε παρουσίες στις τελευταίες έξι διοργανώσεις και δίνοντας διαβατήριο στον φόργουορντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Κάιλ Άντερσον προκειμένου να πετύχει κάτι καλό στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε φέτος στις Φιλιππίνες, στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία.

Παρ' όλα αυτά, οι Κινέζοι περιορίστηκαν στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους με την ήττα από τις Φιλιππίνες και χάνοντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τσέκαρε η Ιαπωνία, όσον αφορά την ασιατική ζώνη.

Έπειτα, μάλιστα, από την ήττα από τις Φιλιππίνες, ο Κινέζος δημοσιογράφος που κάλυψε τον αγώνα, ξέσπασε σε κλάματα on camera! Παρεμπιπτόντως, ήταν η πρώτη ήττα της Κίνας από ομάδα της Ασίας σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς τερμάτισε στην τελευταία θέση του Group M με ρεκόρ 1-4.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα