Εθνική Μπάσκετ, Γουόκαπ στο Gazzetta: «Ευχαριστώ την ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζει τόσο πολύ ένας νατουραλιζέ»

Εθνική Μπάσκετ, Γουόκαπ στο Gazzetta: «Ευχαριστώ την ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζει τόσο πολύ ένας νατουραλιζέ»

Αντώνης Καλκαβούρας
Γουοκαπ

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην κάμερα του Gazzetta και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποδοχή που είχε στην Εθνική ομάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΝΙΛΑ: Αντώνης Καλκαβούρας

Μετά και την ήττα από το Μαυροβούνιο, ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στο Gazzetta αναφέρθηκε στο τουρνουά και την πορεία της ομάδας, όπως επίσης και για τον ίδιο: «Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες και δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι. Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα» ήταν τα πρώτα λόγια του Τόμας Γουόκαπ.

Αναφορικά με την δική του εμπειρία στην Εθνική, είπε: «Ήταν απίστευτη. Δεν παίξαμε καλά, τουλάχιστον όπως θα ήθελα να κυλήσουν τα πράγματα, αλλά η εμπειρία ήταν απίστευτη. Με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά όλοι. Οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, ο Ελληνικός λαός και όλοι όσοι με στήριζαν καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Η Εθνική ομάδα αποτελεί ένα τελείως διαφορετικό συναίσθημα αλλά είναι μια τεράστια οικογένεια. Τα παιδιά νοιάζονται το ένα για άλλο και ήταν πολύ ιδιαίτερο που με υποδέχθηκαν με αυτόν τον τρόπο».

Για το γεγονός ότι προσαρμόστηκε γρήγορα: «Παίζω με αυτά τα παιδιά δύο χρόνια οπότε έχω την οικειότητα. Και σίγουρα βοηθάει. Το μπάσκετ είναι πολύ όμορφο άθλημα και δημιουργεί δεσμούς μέσα στο παρκέ και μέσα στα αποδυτήρια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με υποδέχθηκαν. Δεν είναι εύκολο να έχεις έναν νατουραλιζέ και να παίζει τόσα πολλά λεπτά. Δεν είναι απαραίτητο να το δουν θετικά και γι' αυτο λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με άφησαν να γίνω μέρος της ομάδας».

Για το προολυμπιακό τουρνουά: «Δεν βλέπω τι θα γίνει αύριο. Υπάρχει πολύ δρόμος έως τότε. Θα δούμε το προολυμπιακό όταν έρθει εκείνη η ώρα».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα