Mundobasket 2023, ΕΘνική Μπάσκετ: Η διάγνωση για τον Χατζηδάκη

Mundobasket 2023, ΕΘνική Μπάσκετ: Η διάγνωση για τον Χατζηδάκη

Δημήτρης Οικονόμου
Βαριά κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής ο Χατζηδάκης

bet365

Ο Μάνος Χατζηδάκης αποχώρησε υποβασταζόμενος στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο και η ΕΟΚ ενημέρωσε για τον τραυματισμό του διεθνή σέντερ της ΑΕΚ.

Ο Μάνος Χατζηδάκης ήταν ο μεγάλος άτυχος για την Εθνική που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023 με την ήττα από το Μαυροβούνιο, τερματίζοντας στη 15η θέση της κατάταξης.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί απέναντι στον Βλάντιμιρ Μιχαήλοβιτς, ο οποίος επιχειρούσε μπάσιμο, ο σέντερ της ΑΕΚ πάτησε στραβά και «γύρισε» το δεξί του αστράγαλο, πέφτοντας στο παρκέ και δείχνοντας να πονάει αρκετά.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για τον τραυματισμό του, εξηγώντας πως υπέστη βαριά συνδεσμική κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής. Μάλιστα του έγινε επίδεση, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή (παυσίπονα, αντιπηκτικά) και του τοποθετήθηκε ειδικός ελαστικός αντιθρομβωτικός επίδεσμος για να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.

Μέχρι εκείνο το σημείο, 7.46 πριν το τέλος του αγώνα, ο Χατζηδάκης είχε αγωνιστεί για 11:16 και η στατιστική έγραψε 2 πόντους (1/1 διπ., 0/1 βολή), 2 ριμπάουντ, αλλά και πέντε φάουλ, καθώς στη φάση του τραυματισμού έκανε και φάουλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του, της ΑΕΚ, μόλις ο παίκτης φτάσει στην Ελλάδα, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα