Mundobasket 2023, Σρέντερ: Εξήγησε τι συνέβη στο επεισοδιακό τάιμ άουτ της Γερμανίας

Mundobasket 2023, Σρέντερ: Εξήγησε τι συνέβη στο επεισοδιακό τάιμ άουτ της Γερμανίας

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο πάγκος της Γερμανίας.

bet365

Ο Ντένις Σρέντερ ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη στο τάιμ άουτ ανάμεσα σε αυτόν, τον συμπαίκτη του, Ντάνιελ Τάις και τον προπονητή της Γερμανίας,

Το έντονο φραστικό επεισόδιο στον πάγκο της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σλοβενία, για τη φάση των «16» του Mundobasket 2023 και πρωταγωνιστές τους Ντένις Σρέντερ, Ντάνιελ Τάις και Γκόρντον Χέρμπερτ, είχε την εξήγησή του.

Με τον Σρέντερ να τονίζει ότι «το μπάσκετ είναι ένα συναισθηματικό άθλημα, είναι ένα ματς με διακυμάνσεις και πρέπει να μείνεις ψύχραιμος. Εγώ και ο Ντάνιελ γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, τον ξέρω από τα 12 ή τα 13 μας. Είχαμε τέτοιες στιγμές όταν ήμασταν νεότεροι, αλλά αυτό μας βοήθησε να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας».

Με τον πόιντ γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς και αρχηγό της Γερμανίας να συνεχίζει: «Αυτό συνέβη σήμερα. Μιλήσαμε και του είπα "Άκου, αυτό πρέπει να κάνεις και μπορείς να μου πεις το ίδιο πράγμα". Φυσικά θα τσαντιστεί για λίγο. Θα τον... τρώει για λίγο, αλλά θα δώσει τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό έγινε».

«Οι νεανικές ημέρες στην Μπραουνσβάιγκ»

Και ο Γκόρντον Χέρμπερτ έδωσε τη δική του εξήγηση στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας: «Νομίζω ότι ο Ντάνιελ και ο Ντένις μιλούσαν για τις νεανικές τους ημέρες στην Μπραουνσβάιγκ». Και εξήγησε ότι διαχειρίστηκε την κατάσταση κάνοντας αλλαγή και τους δύο παίκτες. Όσο για τις συνέπειες; «Θα το κανονίσουμε εσωτερικά», ξεκαθάρισε ο Χέρμπερτ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα