Ίνγκραμ στο Gazzetta: «Οι Λιθουανοί υπερίσχυσαν σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ίνγκραμ

bet365

Ο Μπράντον Ίνγκραμ μίλησε στο Gazzetta για την ήττα από τη Λιθουανία και τον τρόπο σκέψεις των ΗΠΑ στη συνέχεια. Αποστολή-Μανίλα: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Η Λιθουανία υποχρέωσε τις ΗΠΑ στην πρώτη τους ήττα στο Mundobasket 2023 και περιμένει την Σερβία στον προημιτελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Μακσβίτις ολοκλήρωσαν με 14/25 τρίποντα και γενικά σούταραν με εκπληκτικά ποσοστά. Οι Αμερικανοί από την άλλη πλευρά αν πίστευαν πως μοναδικός τους αντίπαλος θα ήταν ο Καναδάς σε αυτό το Mundobasket, οφείλουν να αναθεωρήσουν.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ μίλησε στο Gazzetta για την ήττα από τους Λιθουανούς και έδειξε πως μάλλον θα λειτουργήσει ως ξυπνητήρι.

Ο φόργουορντ των Πέλικανς ανέφερε αρχικά για τον αγώνα πως, «Έπαιξαν ένα σπουδαίο παιχνίδι, ξεκίνησαν την αναμέτρηση «καυτοί» με 9/9 τρίποντα αν θυμάμαι καλά κάτι που τους έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση. Γενικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταμείφθηκαν για αυτό» όσο για το αν θεωρεί πως τους νίκησαν με το μπάσκετ που αρέσει και στους ίδιους να παίζουν απάντησε πως, «έπαιξαν κι αυτοί σε γρήγορο ρυθμό, αλλά κυκλοφόρησαν τη μπάλα τόσο καλά στην επίθεσή τους και περνούσε από τα χέρια όλων. Ο καθένας είχε τον ρόλο του μέσα στο παρκέ και ελάχιστες φορές τους αναγκάσαμε να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που ένιωθαν καλά. Γενικά έπαιξαν πολύ καλά, σούταραν εξαιρετικά και υπερίσχυσαν σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού».

Ο Ίνγκραμ πάντως θεωρεί πως η συγκεκριμένη ήττα ίσως κρύβει κι ένα μάθημα… «είμαι σίγουρος πως θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Ήρθαμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θα αναλύσουμε όσα δεν κάναμε σωστά με σκοπό να τα διορθώσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα