Mundobasket 2023, Κερ: «Μας έριξαν γροθιά στο στόμα» (vid)

Mundobasket 2023, Κερ: «Μας έριξαν γροθιά στο στόμα» (vid)

Ο Στιβ Κερ.

bet365

Οι ΗΠΑ γνώρισαν την ήττα από τη Λιθουανία με το εντυπωσιακό 110-104 και ο Στιβ Κερ χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα ως «γροθιά στο στόμα» της αποστολής της Αστερόεσσας.

«Ήταν ένας απίθανος αγώνας μπάσκετ. Η Λιθουανία βγήκε φανερά με διάθεση να μας επιτεθεί στο 100%», είπε ο Στιβ Κερ, μετά την ήττα των ΗΠΑ στην αναμέτρηση που έφερε τους Αμερικανούς στη 2η θέση του ομίλου τους.

Επόμενος αντίπαλος θα είναι η Ιταλία, ενώ αν οι ΗΠΑ προκριθούν, θα συναντήσουν το νικητή του Γερμανία - Λετονία. «Νομίζω ότι ευστόχησαν στα πρώτα εννιά τρίποντα, λατρεύω τον τρόπο που βρήκαμε για να επιστρέψουμε στο ματς, ανταγωνιστήκαμε σαν τρελοί και μας έβαλαν υψηλό δείκτη δυσκολίας», πρόσθεσε ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Και συνέχισε αναφορικά με τη διαφορά των 19 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο: «Μας έδωσαν γροθιά στο στόμα. Έβαλαν κάθε σουτ, το εκτέλεσαν, δεν νομίζω ότι έγινε επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι. Αλλά έκαναν ένα τέλειο δεκάλεπτο και μας έδωσαν να καταλάβουμε πόσο δύσκολο θα είναι για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα