Mundobasket 2023, Λιθουανία: Ο Καρινιάουσκας έβγαλε... γλώσσα στον Ριβς και φόρεσε καπέλο Team USA

Ο Καρινιάουσκας

bet365

Ο Βάιντας Καρινιάουσκας έκλεψε την παράσταση στη νίκη των Λιθουανών κόντρα στην Team USA.

H Λιθουανία πήρε μια νίκη-ορόσημο κόντρα στην Team USA και πέρασε ως πρώτη στη φάση των 8 του Mundobasket. Κέφια είχε στο ματς ο πρώην παίκτης της Κύμης, Bάιντας Καρινιάουσκας και δεν σταμάτησε να τρολάρει τους Αμερικανούς. Αρχικά κατά τη διάρκεια του ματς εβγαλε τη γλώσσα του στον Όστιν Ριβς και μετά το τέλος της αναμέτρησης, φόρεσε καπελάκι Team USA στα αποδυτήρια.

Σιγουρα θα θυμάται για χρόνια αυτή τη μέρα όπως φυσικά και όλοι οι Λιθουανοί. H oμάδα του Μακσβίτις μπήκε ως dark horse στη διοργάνωση, όμως παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ στο παρκέ, σουτάρει εξαιρετικά και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα ημιτελικά, θέλοντας να πετάξει έξω και τους Σέρβους.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα