Mundobasket 2023, Καναδάς: Το show του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που απέκλεισε τους Ισπανούς (vid)

Ο Σάι κόντρα στην Ισπανία

bet365

O Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ το πήρε πάνω του στο τέλος και απέκλεισε την Ισπανία, δίνοντας την πρόκριση στους 8 στον Καναδά. Απολαύστε τα καλύτερα του.

Ο Καναδάς έκανε την μεγάλη ανατροπή, αφού γύρισε από το -12 και πήρε την πρόκριση στους 8, αποκλείοντας την Ισπανία. Και αν ο Μπρουκς ήταν ο άνθρωπος που κράτησε τους Καναδούς στο ματς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν εκείνος που πήρε από το χεράκι την ομάδα του στα τελευταία λεπτά και την οδήγησε την πρόκριση.

Ο Σάι έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι από τους κορυφαίους closers του παγκοσμίου μπάσκετ και εκτέλεσε τη ρόχα με 30 πόντους, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Σπουδαία εμφάνιση από τον αστέρα του Mundobasket που έχει τα μάτια του στραμμένα στο χρυσό μετάλλιο.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Απολαύστε τον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα