Mundobasket 2023, Γερμανία: Προπονήθηκε ο Φραντς Βάγκνερ, κρίνεται η συμμετοχή με Λετονία (vid)

Mundobasket 2023, Γερμανία: Προπονήθηκε ο Φραντς Βάγκνερ, κρίνεται η συμμετοχή με Λετονία (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Προπονήθηκε ο Φραντς Βάγκνερ, κρίνεται η συμμετοχή του με Λετονία (vid)

bet365

Ο Φραντς Βάγκνερ παραμένει εκτός δράσης έπειτα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ιαπωνία όμως συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της Γερμανίας και αύριο (5/9) θα κριθεί η συμμετοχή του στον προημιτελικό με τη Λετονία.

Αποστολή στη Μανίλα: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Γερμανία βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Mundobasket 2023 απέναντι στη Λετονία. Το ζήτημα, πλέον, για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Φραντς Βάγκνερ στο κρίσιμο ματς με τους Λετονούς.

Ο 21χρονος φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ χτύπησε στον αστράγαλο στη νίκη επί της Ιαπωνίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης αφού πρόλαβε να σημειώσει 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και έκτοτε παραμένει εκτός δράσης. Σήμερα (4/9) συμμετείχε στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του και αύριο αναμένεται να αποφασιστεί η συμμετοχή του στον προημιτελικό.

Η επιστροφή του θα αποτελέσει πολύ σημαντική εξέλιξη για τη Γερμανία, με δεδομένο ότι πρόκειται για τον παίκτη που πέρσι μέτρησε 18.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μ.ό. σε 80 αγώνες στη regular season με το Ορλάντο.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα