Mundobasket 2023, Βαλαντσιούνας: Έγινε ο πρώτος σκόρερ της Λιθουανίας στη δοργάνωση

Mundobasket 2023, Βαλαντσιούνας: Έγινε ο πρώτος σκόρερ της Λιθουανίας στη δοργάνωση

Γιώργος Κούβαρης
βαλαντσιούνας

bet365

Το δικό του milestone «έγραψε» ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με τη φανέλα της εθνικής Λιθουανίας στα Mundobasket.

Με χρυσά γράμματα στο βιβλίο του Λιθουανικού μπάσκετ έγραψε τ' όνομά του ο σέντερ των Νιου Όρλεανς Πέλικανς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του προημιτελικού.

Συγκεκριμένα κατάφερε να προσπεράσει τον Λίνας Κλέιζα στους καλύτερους σκόρερ των Λιθουανών στα Mundobasket και να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της λίστας.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Σερβία, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είχε μετρήσει 267 πόντους με τη Λιθουανία στη διοργάνωση, αλλά ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έμελλε να τον... αφήσει πίσω.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα