Mundobasket 2023, Πέσιτς: «Όλοι για έναν και ένας για όλους» (vid)

Mundobasket 2023, Πέσιτς: «Όλοι για έναν και ένας για όλους» (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Ποτσέκο

bet365

O Σβέτισλαβ Πέσιτς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας του Mundobasket.

Οι Σέρβοι έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι στο Mundobasket, καθάρισαν τους Λιθουανούς και έκλεισαν εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και οι συμπαίκτες του έπαιξαν και για τον απόντα Σίμανιτς που αναγκάστηκε να αφαιρέσει το νεφρό του μετά από χτύπημα στο ματς με το Νότιο Σουδάν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και έγραψε στον πίνακα των αποδυτηρίων: «Όλοι για έναν και ένας για όλους». Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η Σερβία ενώθηκε ακόμα περισσότερο μετά την περιπέτεια του Σίμανιτς.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα