Mundobasket 2023, Μπανκέρο: «Τρολάρισμα» των Ιταλών στον παίκτη του Ορλάντο

Δημήτρης Οικονόμου
Μπανκερο

bet365

Κόκκινο πανί είναι για τους Ιταλούς ο Πάολο Μπανκέρο, με τους φίλους της «σκουάντρα ατζούρα» να «τρολάρουν» τον παίκτη της Team USA με σχετικό πλακάτ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΝΙΛΑ: Δημήτρης Οικονόμου

Η απόφαση του Πάολο Μπανκέρο να απαρνηθεί τις ιταλικές του ρίζες μέσω του πατέρα του προκειμένου να αγωνιστεί στην εθνική των ΗΠΑ λόγω της Αμερικανίδας μητέρας του, στάθηκε αρκετή για να τον βάλει στο μάτι του... ιταλικού κυκλώνα.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο ήταν το κεντρικό πρόσωπο του προημιτελικού μεταξύ της Team USA και της Ιταλίας, με τους φιλάθλους της «σκουάντρα ατζούρα» να μην τον... αφήνουν σε χλωρό κλαρί!

Πριν από το παιχνίδι είχαν αναρτήσει ένα πλακάτ με το οποίο ήθελαν να «καυτηριάσουν» τον Πάολο Μπανκέρο παραφράζοντας το όνομά του, το οποίο το συνέδεσαν και με την μεγάλη επιτυχία του Τότο Κουτούνιο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, «L' Italiano (vero)».

Μάλιστα είχαν σχεδιάσει μια τράπεζα (από το Bank) με το «vero» που στα ιταλικά σημαίνει «αληθινός». Ουσιαστικά σχολίαζαν την απόφασή του και εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Αμερική και όχι στην Ιταλία.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα