MundoBasket 2023, Μπρουκς: «Δε νιώθουμε πίεση για τα μετάλλια, είμαστε ατάραχοι»

MundoBasket 2023, Μπρουκς: «Δε νιώθουμε πίεση για τα μετάλλια, είμαστε ατάραχοι»

Δημήτρης Οικονόμου
Ντίλον Μπρουκς Gazzetta

bet365

Ο Ντίλος Μπρουκς μίλησε για τον Λούκα Ντόντσιτς και τον πολυαναμενόμενο προημιτελικό του Καναδά με τη Σλοβενία για το MundoBasket 2023, απαντώντας μεταξύ άλλων στο Gazzetta, το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε εκεί. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.

Ο Καναδάς ετοιμάζεται για ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια στην ιστορία του, ψάχνοντας απέναντι στη Σλοβενία (15:30, Live στο Gazzetta) του Λούκα Ντόντσιτς την πρόκριση για την τετράδα του MundoBasket. Ο Ντίλον Μπρουκς λίγα λεπτά μετά το τελευταίο shootaround των Καναδών στη Mall of Asia Arena απάντησε μεταξύ άλλων στην ερώτηση του Gazzetta για το αν νιώθει η ομάδα αυτήν την έξτρα πίεση, ένα βήμα πριν τα μετάλλια.

«Δε νιώθουμε έξτρα πίεση, είμαστε ατάραχοι και έτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι κάτι καινούργιο για εμάς, υπάρχει αρκετή ενέργεια και ενθουσιασμός στην ομάδα».

Οι δηλώσεις του Ντίλον Μπρουκς

Για το μπάσκετ στα τουρνουά της FIBA: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, σε αναγκάζουν να παίξεις άμυνα, μοιράζουν πολύ καλά την μπάλα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που κάνουν πολλές πολλές πάσες. Είναι μπάσκετ υψηλού επιπέδου».

Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνουν με τον Ντόντσιτς σε σχέση με τα ματς του NBA: «Είναι ένας παίκτης που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που συνηθίζουμε, να τον πιέσουμε και να τον κουράσουμε και στις τέσσερις περιόδους της αναμέτρησης».

Για τις απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα: «Έχουμε ένα γκρουπ από παιδιά που ήταν έτοιμοι να παίξουν στο MundoBasket. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 2000. Είμαστε στους προημιτελικούς, θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτό που κάνουμε. Τα παιδιά που μας βλέπουν θα θέλουν να παίξουν μπάσκετ, να φτάσουν στο σημείο που είμαστε, θα κάνει ακόμα περισσότερους να έχουν κίνητρο να παίξουν για τη χώρα μας».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα