Mundobasket 2023: Ο τελικός θα έχει τη δική του ξεχωριστή μπάλα

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Η μπάλα του τελικού.

bet365

Η FIBA θα χρησιμοποιήσει μία διαφορετική και συλλεκτική μπάλα για τον τελικό της 10ης Σεπτεμβρίου στο Mundobasket 2023.

Το ζευγάρι του τελικού του Mundobasket 2023 δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά είναι δεδομένο ότι οι δύο διεκδικητές της κορυφής του κόσμου θα αγωνιστούν με μία ολοκαίνουργια και συλλεκτική μπάλα.

Η FIBA παρουσίασε την επίσημη μπάλα του τελικού, η οποία θα χρησιμοποιηθεί μόνο στο ματς της 10ης Σεπτεμβρίου. Πάνω της υπάρχει το λογότυπο του Mundobasket, το τρόπαιο Νέισμιθ (σε χρυσό χρώμα) και φυσικά η ημερομηνία του τελικού. Μαζί και ένας ξεχωριστός σειριακός αριθμός για κάθε κομμάτι που έχει κατασκευαστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην αγορά θα κυκλοφορήσουν μόνο 1.200 μπάλες, οι οποίες κοστίζουν 18.000 φιλιππινέζικα πέσος ή σχεδόν 294 ευρώ! Κάθε μπάλα έχει και τη δική της ειδική συσκευασία.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα