Mundobasket 2023, Δομινικανή Δημοκρατία: «Έφυγε» ο φυσιοθεραπευτής της στο ταξίδι της επιστροφής

Mundobasket 2023, Δομινικανή Δημοκρατία: «Έφυγε» ο φυσιοθεραπευτής της στο ταξίδι της επιστροφής

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Μπλαντιμίρ Ρεγκαλάδο.

bet365

Τα νέα για τη Δομινικανή Δημοκρατία είναι σοκαριστικά, αφού ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Μπλαντιμίρ Ρεγκαλάδο «έφυγε» από τη ζωή στο ταξίδι της επιστροφής από το Mundobasket 2023.

Η φιγούρα του Μπλαντιμίρ Ρεγκαλάδο δεν πέρασε απαρατήρητη στα παρκέ του Mundobasket 2023. Ο φωτογραφικός φακός τον... έπιασε να πανηγυρίζει μία από τις νίκες της Δομινικανής Δημοκρατίας με μία σημαία της χώρας στα χέρια του.

Ο φυσιοθεραπευτής των Δομινικανών υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τα τοπικά νέα το τραγικό συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής στην πατρίδα του από τις Φιλιππίνες δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το χαμό του Μπλαντιμίρ Ρεγκαλάδο, του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας στο Mundobasket 2023 με την επιστροφή του από τις Φιλιππίνες», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, αλλάζοντας ωστόσο το χρονικό σημείο του θανάτου του, καθώς αναφέρει ότι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Δομινικανή Δημοκρατία άγγιξε την πρόκριση στους «8», αλλά τελικά τερμάτισε στην 14η θέση της τελικής κατάταξης, μία θέση πάνω από την Εθνική μπάσκετ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα