Mundobasket 2023, Γερμανία - Λετονία: Στη... ζώνη ο Μπέρτανς, ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα (vid)

Mundobasket 2023, Γερμανία - Λετονία: Στη... ζώνη ο Μπέρτανς, ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Ντάβις Μπέρτανς.

bet365

Ο Ντάβις Μπέρτανς ξεκίνησε εντυπωσιακά τον προημιτελικό Γερμανία - Λετονία για το Mundobasket 2023, μετρωντας 3/3 τρίποντα.

Ο Ντάβις Μπέρτανς μπήκε στη... ζώνη από νωρίς στον προημιτελικό της Γερμανίας με τη Λετονία για το Mundobasket 2023. Επιχείρησε τρία τρίποντα, το ένα πιο δύσκολο από το άλλο και άρχισε το ματς με 3/3 σουτ τριών πόντων.

Το πρώτο ήταν το πιο εύκολο. Το δεύτερο ήρθε από τη γωνία, χωρίς ισορροπία και πάνω σε άμυνα, ενώ το τρίτο ήταν το πιο δύσκολο.

Μετά από επιθετικό ριμπάουντ της Λετονίας, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Μπέρτανς, ο οποίος δεν δίστασε από τα οκτώ μέτρα να σηκωθεί και δικαιώθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα