Mundobasket 2023, Γερμανία - Λετονία: Ημίχρονο... εφιάλτης για τον Σρέντερ, με 0/9 σουτ

Ο Ντένις Σρέντερ.

bet365

Ο Ντένις Σρέντερ εγκλωβίστηκε στην άμυνα της Λετονίας και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού του Mundobasket 2023 με ένα... πελώριο μηδέν!

Ο Ντένις Σρέντερ δεν είναι συνηθισμένος σε αυτή τη στατιστική. Στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού ανάμεσα στη Γερμανία και τη Λετονία, για το Mundobasket 2023, ο Γερμανός πλέι μέικερ των Τορόντο Ράπτορς έμεινε στο... μηδέν!

Μέτρησε 0/6 δίποντα και 0/3 τρίποντα σε 14:09, με τον αντικαταστάτη του, για λίγα λεπτά, Μάοντο Λο να έχει πέντε σερί πόντους (ένα λέι απ και ένα μεγάλο τρίποντο πάνω σε άμυνα) στο τέλος της 2ης περιόδου για τη Γερμανία, η οποία διατηρεί προβάδισμα δύο πόντων στο ημίχρονο απέναντι στη Λετονία με 36-34.

Ο Σρέντερ μετράει 19.8 πόντους ανά παιχνίδι στο Mundobasket 2023 και είναι στη 10η θέση των σκόρερ του τουρνουά. Επίσης, προσφέρει 2.2 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα