Mundobasket 2023, Τάις: «Είναι 50-50% ο ημιτελικός με τις ΗΠΑ»

Mundobasket 2023, Τάις: «Είναι 50-50% ο ημιτελικός με τις ΗΠΑ»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Ντάνιελ Τάις.

bet365

Ο Ντάνιελ Τάις μίλησε για τον επικείμενο ημιτελικό του Mundobasket 2023 απέναντι στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απόλυτα μοιρασμένες.

Η Γερμανία χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τελευταίο σουτ για να εξασφαλίσει τη νίκη και την προκριση στα ημιτελικά απέναντι στη Λετονία (81-79).

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ντάνιελ Τάις μίλησε για το αντάμωμα με την Team USA στα ημιτελικά του Mundobasket 2023 και έδωσε στην ομάδα του 50% πιθανότητες να βρεθει στον τελικό.

«Σέβομαι πολύ τους Λετονούς. Έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο επιθετικά. Αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας», είπε ο Τάις.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να απολαύσουμε αυτή την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Παίξαμε με τις ΗΠΑ και στο Άμπου Ντάμπι, ξέρουμε τους παίκτες της. Οι δυσκολίες από το παιχνίδι με τη Λετονία θα μας βοηθήσουν. Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα και καλύτερα κόντρα στην Αμερική. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και θέλουμε να πάμε στον τελικό. Ο ημιτελικός είναι 50-50.

Δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά , όταν ο αντίπαλος έχει το τελευταίο σουτ, απλά ελπίζεις. Ο Μπερτάνς έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πήρε το τελευταίο σουτ, οπότε εκεί απλά ελπίζεις ότι θα αστοχήσει».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα