Πάτρικ Γιανγκ: «Το φως είναι στο τέλος του τούνελ»

Γιανγκ

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ, συνεχίζει να κάνει τη δική του προσπάθεια, ώστε να ξανασταθεί στα πόδια του.

Πριν αρκετό καιρό, ο Πάτρικ Γιανγκ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο λίγο έλειψε να του στερήσει την ίδια του τη ζωή. Ωστόσο, ο Αμερικανός είναι μαχητής και το αποδεικνύει κάθε μέρα.

Έπειτα από την 100η μέρα στο νοσοκομείο, ο πρώην σέντερ των «ερυθρόλευκων», ανέβασε ένα σχετικό tweet, στο οποίο δίνει θάρρος σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το post του Πάτρικ Γιανγκ

«Σήμερα είναι η 100η μέρα στο νοσοκομείο. Το φως είναι στο τέλος του τούνελ. Δεν μπορώ ποτέ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Ποτέ μην τα παρατάς, ποτέ μην σταματάς να πιστεύεις, ποτέ μην σταματάς να προσεύχεσαι. Ο Θεός μπορεί να σε χρησιμοποιήσει όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός. Αγκαλιάστε, αδυναμία, εγκαταλείψτε τον έλεγχο».

@Photo credits: Twitter/Patric Young

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα