Mundobasket 2023: Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων (8/9) - Ώρα ημιτελικών

Collage

bet365

Ημέρα μεγάλων ημιτελικών η σημερινή, με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου να μάχονται για δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό του Mundobasket 2023.

To Μundobasket 2023 μπαίνει στην τελική του ευθεία. Σήμερα (8/9) είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί της διοργάνωσης, με τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία και τη Σερβία να έχουν φτάσει στην «πηγή» και να θέλουν να πιούν «νερό».

Δεν υπάρχει κάποιο ματς που να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Πρόκειται για δύο παιχνίδια που θα μας κρατήσουν σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σίγουρα, οι «μάχες» θα είναι πολύ σκληρές.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, με τη Σερβία παρά τις απουσίες, να έχει κάνει την μεγάλη υπέρβαση και εδώ που έχει φτάσει για όλα είναι ικανή.

Το πρόγραμμα των αγώνων

  • Σερβία-Καναδάς (11.45, Novasports Start, ΕΡΤ1)
  • ΗΠΑ-Γερμανία (15.30, Novasports Start, ΕΡΤ1)

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα