Mundobasket 2023, ΗΠΑ: Χωρίς τον Ίνγκραμ στον ημιτελικό με τη Γερμανία

Mundobasket 2023, ΗΠΑ: Χωρίς τον Ίνγκραμ στον ημιτελικό με τη Γερμανία

Ίνγκραμ

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τις ΗΠΑ, καθώς ο Μπράντον Ίνγκραμ αντιμετωπίζει ένα θέμα στο αναπνευστικό και τέθηκε εκτός για τον δεύτερο ημιτελικό του Mundobasket 2023 με τη Γερμανία.

Με εντεκάδα θα παραταχθεί η Team USA κόντρα στη Γερμανία (15.40, Novasports Start / EΡΤ1 / Live από Gazzetta), στον δεύτερο ημιτελικό του Mundobasket 2023.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ είναι ο μεγάλος άτυχος, καθώς ένα πρόβλημα στο αναπνευστικό, τον έθεσε εκτός «μάχης». Έτσι, ο Στιβ Κερ δεν μπορεί να υπολογίζει τον φόργουορντ των Πέλικανς για το παιχνίδι με τα «πάντσερ».

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και θα παραταχθεί χωρίς θέματα απέναντι στις ΗΠΑ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα