Mundobasket 2023, Γερμανία: Το τρίποντο... μαχαιριά του Ομπστ που έβαλε τον Χαλιμπέρτον σε «σκέιτ» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Mundobasket 2023, Γερμανία: Το τρίποντο... μαχαιριά του Ομπστ που έβαλε τον Χαλιμπέρτον σε «σκέιτ» (vid)

bet365

Ο Άντι Ομπστ πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο - μαχαιριά στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την προσποίηση που έκανε να στέλνει τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον στο έδαφος!

Ο Άντι Ομπστ έχει αναλάβει έναν κομβικό ρόλο στην Εθνική Γερμανίας. Έχει την άδεια να σουτάρει από την περιφέρεια. Σε κάθε πιθανή περίπτωση. Και στο Mundobasket 2023 έχει κάτι παραπάνω από 40% όταν αποφασίζει να απειλήσει από μακριά.

Στον ημιτελικό απέναντι στις ΗΠΑ, ο Ομπστ βρέθηκε με την μπάλα στα χέρια, στη γωνία. Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον επιχείρησε να τον μαρκάρει, αλλά ο Γερμανός γκαρντ με μία απίθανη κίνηση έστειλε τον γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς στο παρκέ με απόλυτα εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Ομπστ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Σηκώθηκε, ευστόχησε και έκανε το σκορ 111-107 υπέρ της ομάδας του.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου να έχει 24 πόντους με 4/8 τρίποντα, 2/3 δίποντα και 8/9 βολές σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τη φάση:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα