Mundobasket 2023, ΗΠΑ-Γερμανία: Η συγκινητική αγκαλιά του Σρέντερ με την οικογένεια του μετά τον θρίαμβο

Mundobasket 2023, ΗΠΑ-Γερμανία: Η συγκινητική αγκαλιά του Σρέντερ με την οικογένεια του μετά τον θρίαμβο

Σρέντερ

bet365

Μετά τη λήξη του ματς ΗΠΑ-Γερμανία και έπειτα τον θρίαμβο των «πάντσερ», την παράσταση έκλεψε η συγκινητική στιγμή που είχε ο Ντένις Σρέντερ με την οικογένεια του.

Το μεγαλύτερο τρόπαιο που έχει κατακτήσει ο Ντένις Σρέντερ, δεν μπορεί να συγκριθεί με την οικογένεια του. Πάνω απ' όλα είναι πατέρας και σύζυγος και το συναισθηματικό «δέσιμο» που έχει με τους δικούς του ανθρώπους, φαίνεται σε κάθε διοργάνωση.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η οικογένεια του Σρέντερ ήταν στο γήπεδο για να τον στηρίξει. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τις ΗΠΑ, η γυναίκα του έμπειρου γκαρντ, μαζί με την κόρη τους, καθόντουσαν πάνω από τον πάγκο των Γερμάνων, πανηγυρίζοντας και εμψυχώνοντας τόσο τον άντρα της, όσο και συνολικά τους παίκτες του Χέρμπερτ.

Μάλιστα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τόσο η κόρη του, όσο και η γυναίκα του, έτρεξαν πάνω στον playmaker της Γερμανίας, προσφέροντας μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Τα «κλικς» από την τρυφερή στιγμή

123

5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα