Κέσελι: «Λυπάμαι που δεν θα παίξουμε με τους Αμερικανούς στον τελικό»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κέσελ

bet365

Η Σερβία θα διεκδικήσει την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου έπειτα από 21 χρόνια απέναντι στη Γερμανία (10/9, 15:40) ενώ ο Μάρκο Κέσελι περίμενε τις ΗΠΑ στον τελικό του Mundobasket 2023.

Ο Μάρκο Κέσελι, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν μέλος της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς που κατέκτησε την EuroLeague το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, εκτελεί πλέον χρέη Υφυπουργού Νεολαίος και Αθλητισμού στη Σερβία.

Ο βετεράνος φόργουορντ μίλησε για τον τελικό του Mundobasket 2023, εκεί όπου η Σερβία θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου απέναντι στη Γερμανία (10/9, 15:40), εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι οι συμπατριώτες του μπορούν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

«Όλοι έχουμε τους λόγους μας να χαμογελάμε σήμερα. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ακόμα περισσότερους μετά τον τελικό της Κυριακής. Τα παιδιά μας είναι γεμάτα αυτοπεποίθηση. Όλοι δήλωσαν ότι θα ήθελαν τους Αμερικανούς στον τελικό. Κάτι τέτοιο δείχνει ότι θέλουν να παίξουν κόντρα στους καλύτερους στον κόσμο. Οι Γερμανοί χάλασαν τα πλάνα. Λυπάμαι που δεν θα παίξουμε με τους Αμερικανούς, αλλά πιστεύω ότι μετά από δύο φανταστικά παιχνίδια, με τη Λιθουανία και τον Καναδά, οι παίκτες μας μπορούν να πανηγυρίσουν την Κυριακή» εξήγησε σχετικά ο Κέσελι.

Ο βετεράνος Σέρβος φόργουορντ ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας στο Μουντομπάσκετ 2010, εκεί όπου οι Σέρβοι ηττήθηκαν από τη Λιθουανία στον μικρό τελικό.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα