Mundobasket 2023, Γερμανία - Σερβία: Στα αποδυτήρια ο Ντόμπριτς, τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του τελικού

Ο Ντόμπριτς πάει στα αποδυτήρια.

bet365

Η Σερβία είδε τον Όγκνιεν Ντόμπριτς να αποχωρεί υποβασταζόμενος, με προορισμό τα αποδυτήρια, μετά από τραυματισμό που υπέστη στα πρώτα λεπτά του τελικού του Mundobasket 2023 κόντρα στη Γερμανία. Επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά και κάνει στατικό ποδήλατο.

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό του Mundobasket 2023 ανάμεσα στη Σερβία και τη Γερμανία, μόλις 2 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του.

Ο γκαρντ των Σέρβων επιχείρησε να κάνει ένα μπάσιμο, αλλά στο τελευταίο βήμα «γύρισε» τον αστράγαλό του και έπεσε στο παρκέ. Αμέσως μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια με τη βοήθεια μελών του επιτελείου της Σερβίας, ενώ ο Μαρίνκοβιτς έσπευσε να φιλήσει τον συμπαίκτη του.

Πάντως, με την έναρξη της 2ης περιόδου, ο Ντόμπριτς βγήκε από τα αποδυτήρια, περπατάει, αλλά κουτσαίνει φανερά και βρέθηκε να κάνει στατικό ποδήλατο, δίπλα από τον πάγκο της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι οι Σέρβοι αγωνίζονται ήδη χωρίς τον Σίμανιτς, ο οποίος στο ματς απέναντι στο Νότιο Σουδάν δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα με αποτέλεσμα να χάσει το νεφρό του!

 

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα