Βοσνία: Οφειλή σε ξενοδοχείο απειλεί τη συμμετοχή της ομάδας στα Προκριματικά του Eurobasket!

Βοσνία: Οφειλή σε ξενοδοχείο απειλεί τη συμμετοχή της ομάδας στα Προκριματικά του Eurobasket!

Newsroom
Μούσα

bet365

Μια οφειλή ύψους 168.000 ευρώ σε ξενοδοχειακή μονάδα είναι ικανή για να στερήσει από τη Βοσνία τη συμμετοχή της στα δύο επόμενα παιχνίδια των Προκριματικών για το Eurobasket 2025.

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης αντιμετωπίζει οικονομική κρίση λόγω ενός μακροχρόνιου χρέους σε ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να απειλείται η συμμετοχή της εθνικής ομάδας στα δύο επόμενα ματς για τα Προκριματικά του Eurobasket.

«Τους χρωστάμε περίπου 330.000 μάρκα Βοσνίας (σ.σ. περίπου 168.000 ευρώ). Προσπαθήσαμε να διαπραγματευτούμε έναν διακανονισμό αλλά ο ξενοδοχειακός όμιλος επιμένει στην άμεση πλήρη πληρωμή. Δεν έχουμε διαθέσιμα αυτά τα κεφάλαια, ούτε ξέρουμε πότε θα τα έχουμε» ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας μπάσκετ στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ντζέβντο Αλίχοντζιτς ο οποίος υπογράμμισε ότι έχει τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή της ομάδας στα παιχνίδια για την Προκριματική φάση του Eurobasket.

Συγκεκριμένα η Βοσνία-Ερζεγοβίνη βρίσκεται στον 5ο όμιλο των Προκριματικών μαζί με τη Γαλλία, την Κροατία και την Κύπρο και μετράει μία νίκη και μια ήττα ύστερα από τα δύο πρώτα παιχνίδια της. Παρόλα αυτά και με τα δεδομένα που ισχύον τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άγνωστο εάν θα καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί στα δύο επόμενα ματς κόντρα στην Κροατία, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τις 21 Νοεμβρίου εκτός έδρας και για τις 24 Νοεμβρίου εντός.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα