Εθνική Ελλάδας: Στο «PAOK Sports Arena» το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία

Σπύρος Μαρκεζίνης
Φίλαθλοι της Εθνικής στο PAOK SPorts Arena

bet365

Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχτεί τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 στο «PAOK Sports Arena».

Η Εθνική Ελλάδας στις 21 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025. Η αναμέτρηση, όπως έκανε γνωστό η ΕΟΚ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει την αντίπαλο στο «PAOK Sports Arena», γήπεδο το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα στο φιλικό του καλοκαιριού κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Εθνική Ανδρών: Στην «PAOK Sports Arena» με Μ. Βρετανία

 

Η Θεσσαλονίκη και η «PAOK Sports Arena» θα φιλοξενήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με τη Μεγάλη Βρετανία στις 24 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025. Πρόκειται για παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ενώ τρεις μέρες πριν, στις 21 Νοεμβρίου, θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Μ. Βρετανία.

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στην «PAOK Sports Arena» μετά το φιλικό στις 16 Ιουλίου απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (67-65). Η προηγούμενη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Λευκορωσία (77-67) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο».


@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα