Προκριματικά Mundobasket: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Προκριματικά Mundobasket: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

bet365

Η Ελλάδα έκανε το «2 στα 2» απέναντι στην Τουρκία και έκανε τεράστιο βήμα όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά για να ξεκινήσει τον επόμενο όμιλο για τα προκριματικά του Mundobasket με σημαντικό πλεονέκτημα.

Η Ελλάδα επικράτησε και στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας (76-67) και έφτασε το ρεκόρ της στο 3-1. Πλέον, η «γαλανόλευκη» έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό όμιλο στο δρόμο για το Mundobasket 2023.

Από το 2o προκριματικό γκρουπ προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες, οι οποίες κουβαλούν στη συνέχεια το ρεκόρ τους. Ο όμιλος της Ελλάδας θα ενωθεί με τον 1ο, που έχει το Βέλγιο, τη Λετονία, τη Σερβία (έγινε η πρώτη που πήρε την πρόκριση) και τη Σλοβακία (τρεις απ' αυτές θα συνεχίσουν).

Στο νέο όμιλο, κάθε ομάδα θα παίξει με τις ομάδες που δεν αντιμετώπισε στον 1ο γύρο, κάτι που σημαίνει τρία νέα «παράθυρα» και έξι αγώνες για κάθε ομάδα.

Τα αποτελέσματα (4η αγων.)

Τουρκία - Ελλάδα 67-76

 

Μ.Βρετανία - Λευκορωσία αναβλ.

Η κατάταξη στον 2ο όμιλο (4 αγων.)

1.Ελλάδα 3-1

2.Τουρκία 1-3

3.Λευκορωσία 1-1

4.Μ.Βρετανία 1-1

Οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το τέλος

5η αγων.

Ελλάδα - Μ.Βρετανία (30/6)

Τουρκία - Λευκορωσία (30/6)

6η αγων.

Μ.Βρετανία - Τουρκία (3/7)

Λευκορωσία - Ελλάδα (3/7)

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο

1.Σερβία 3-1*

2.Λετονία 2-1

3.Βέλγιο 2-1

4.Σλοβακία 0-4

*Έχει προκριθεί στην επόμενη φάση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα