Ελλάδα - Βέλγιο: Το εντυπωσιακό δεκάλεπτο της Εθνικής με 4/4 τρίποντα και 12/15 σουτ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ελλάδα - Βέλγιο: Το εντυπωσιακό δεκάλεπτο της Εθνικής με 4/4 τρίποντα και 12/15 σουτ (vid)

bet365

Ένα εκπληκτικό δεκάλεπτο της Ελλάδας απέναντι στο Βέλγιο, οδήγησε στο 30-15 με 12/15 σουτ εντός πεδιάς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσφέρει ήδη θέαμα.

Η Ελλάδα ήθελε να αφήσει πίσω της την ήττα από την Σερβία στην παράταση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Βέλγιο... την πλήρωσε από το ξεκίνημα, στην πρόβα τζενεράλε πριν το EuroBasket, παρά τις απουσίες. Με σκορ 30-15 και ένα φανταστικό ποσοστό με 12/15 σουτ συνολικά (4/4) τρίποντα, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη μπήκαν αγριεμένοι.

Πρώτα ένα «βροντερό» κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μαζί με τα μακρινά σουτ του Ντόρσεϊ και στη συνέχεια οι δημιουργίες του Καλάθη (3 ασίστ), σε συνδυασμό με το ανοιχτό γήπεδο, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε έναν διαγωνισμό σκοραρίσματος, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με την Ελλάδα να καταθέτει την πολυφωνία της στην επίθεση. Ο Παπανικολάου σκόραρε 7 πόντους, ενώ 6 πρόλαβαν να συμπληρώσουν οι Καλάθης, Ντόρσεϊ και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

1

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα