Εθνική: Χωρίς Αγραβάνη κόντρα στη Λετονία

Εθνική: Χωρίς Αγραβάνη κόντρα στη Λετονία

Newsroom
Εθνική: Χωρίς Αγραβάνη κόντρα στη Λετονία

bet365

Δίχως τη βοήθεια του Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί η Εθνική κόντρα στη Λετονία (11/11, 19:00) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να τραυματίζεται στην προπόνηση.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Λετονία (11/11, 19:00) στα «Δύο Αοράκια» για το "παράθυρο" του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ωστόσο αντιμετωπίζει... πονοκέφαλο της τελευταίας στιγμής με τον Δημήτρη Αγραβάνη μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε θλάση στον προσαγωγό. Ως αποτέλεσμα, ο Αγραβάνης δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική στον πρώτο αγώνα με τη Λετονία χωρίς να ακολουθεί την αποστολή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο θεωρείται αδύνατον να προλάβει την επερχόμενη αναμέτρηση με το Βέλγιο (14/11).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα