Πέσιτς για τον αποκλεισμό του Μίτσιτς: «Είχε ξεκινήσει το ταξίδι, είχε εισιτήριο να έλθει στην Εθνική»

Πέσιτς για τον αποκλεισμό του Μίτσιτς: «Είχε ξεκινήσει το ταξίδι, είχε εισιτήριο να έλθει στην Εθνική»

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Αναντολού Εφές να μην επιτρέψει στον Βάσα Μίτσιτς να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Σερβίας με την Τουρκία.

Η Σερβία έχει μπροστά της τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Τουρκία στο Aleksandar Nikolic Hall (14/11, 21:00) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 όμως ο Σβέτισβαβ Πέσιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νεμάνια Νέντοβιτς, Βάσα Μίτσιτς.

Η είδηση πως ο Εργκίν Αταμάν δεν επιτρέπει στον Μίτσιτς να αγωνιστεί προκάλεσε αντιδράσεις, αφού ο ίδιος είναι προπονητής του και στην Εφές. Οι Σέρβοι έκαναν λόγο για αντικρουόμενα συμφέροντα όμως ο Αταμάν έσπευσε να τους διαψεύσει σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέσιτς σχολίασε επί του θέματος: «Δεν θέλω να βάλω σε πρώτο πλάνο το ζήτημα που προέκυψε με τον Βάσα. Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι για να έλθει, είχε εισιτήριο αλλά η απόφαση της Εφές είναι αυτή. Δεν θα το σχολιάσω, δεν έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες. Το σκεπτικό της Εφές είναι ότι ο παίκτης πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που επίσης δεν θέλω να σχολιάσω».

@Photo credits: Košarkaški savez Srbije

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα