Λαρεντζάκης: «Είπα για τον Ομπασοχάν ότι δεν θα μου βάλει άλλους πόντους»

Λαρεντζάκης: «Είπα για τον Ομπασοχάν ότι δεν θα μου βάλει άλλους πόντους»

Λαρεντζάκης: «Είπα για τον Ομπασοχάν ότι δεν θα μου βάλει άλλους πόντους»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέτρησε 20 πόντους στη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί του Βελγίου (72-70) και μίλησε για την επίδραση που έχει πάνω του η φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Η Ελλάδα πήρε αυτό που ήθελε. Νίκησε στο Βέλγιο με 72-70 και έκλεισε το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023! Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τελειώνει το ματς με 20 πόντους.

Και στο φινάλε να δηλώνει: «Όταν φοράω αυτή τη στολή νιώθω ότι μεταμορφώνομαι και μπορώ να κάνω τα πάντα». Και συνέχισε: «Πήραμε μια τεράστια νίκη, θα είμαστε στο Παγκόσμιο και το θέλαμε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες με τις οποίες φτάσαμε σε αυτό το ματς. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στο πρώτο ημίχρονο, η κούραση και η πίεση έπαιξαν ρόλο. Είμαστε καινούρια ομάδα, με νέες προσθήκες. Ο κόουτς είπε στο ημίχρονο ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και μας βοήθησε η ομιλία.

Βγήκαμε στο παρκέ και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είπα στο τέλος για τον Ομπασοχάν, "όσους πόντους και να έχεις βάλει, δεν θα μου βάλεις καλάθι". Πείσμωσα και το πήρα πάνω μου. Έχει φαγωθεί ο κόουτς να βάζουμε το κορμί μας μπροστά και να κερδίζουμε επιθετικά φάουλ (γέλια). Ευχαριστούμε τον κόσμο, μας έδωσε τεράστια βοήθεια».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα