Εθνική: Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ ενόψει Σερβίας

Εθνική: Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ ενόψει Σερβίας

Δημήτρης Οικονόμου
Εθνική: Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ ενόψει Σερβίας

bet365

Μία πρώτη προπόνηση με τους 17 που κάλεσε στο τελευταίο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε την ευκαιρία να κάνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενόψει των αναμετρήσεων με Σερβία και Λετονία.

Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική Ανδρών στο ΟΑΚΑ ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων των «παραθύρων» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Η Ελλάδα έχει προκριθεί στην τελική φάση και υποδέχεται τη Σερβία στα Λιόσια την Παρασκευή (24/2 - 19:00) ενώ τρεις μέρες αργότερα ταξιδεύει στη Ρίγα για να αντιμετωπίσει τη Λετονία (27/2 - 19:30) και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τους 17 παίκτες από τις κλήσεις, μεταξύ αυτών και αυτούς των «αιωνίων» να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για την πρώτη προπόνηση των διεθνών. Ο λόγος για τους Κώστα Γόντικα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιάννη Κουζέλογλου, Λευτέρη Μαντζούκας, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Μωραϊτη, Όμηρο Νετζήπογλου, Τζορτζ Πάπας, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Γιώργο Τανούλη, Βασίλη Τολιόπουλο, Γιώργο Τσαλμπούρη, Δημήτρη Φλιώνη, Μανώλη Χατζηδάκη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Νίκος Χουγκάζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα