Φλιώνης: «Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και θέλουμε να δίνουμε ό,τι έχουμε»

Φλιώνης: «Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και θέλουμε να δίνουμε ό,τι έχουμε»

Newsroom
 Φλιώνης: «Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και θέλουμε να δίνουμε ό,τι έχουμε»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στη μάχη της Εθνικής μας κόντρα στη Σεργία για τα προκριματιμά του Παγκοσμίου.

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να έχει προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου ωστόσο έχει ακόμα δύο ματς για να τελειώσει το ταξίδι της στα προκριματικά. Η Ελλάδα κοντράρεται με τη Σερβία την Παρασκευή (19:00) στο κλειστό των Λιοσίων, έχοντας ως στόχο πάντα τη νίκη.

Ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στην αναμέτρηση και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα εκπροσωπήσει την Επίσημη Αγαπημένη.

«Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη. Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και θέλουμε να το κάνουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο δίνοντας ό,τι έχουμε. Περιμένουμε η Σερβία να μπει πολύ δυνατά, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτούς γιατί δεν έχουν ακόμη προκριθεί, αλλά κι εμείς δεν πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση, γιατί ειδάλλως το χάσμα θα είναι πολύ μεγάλο. Έχουμε δει την ομάδα της Σερβίας, ξέρουμε τους παίκτες και τη φιλοσοφία της, αλλά κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πώς θα φανούμε σκληροί και ανταγωνιστικοί», ήταν τα λόγια του γκαρντ της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα