Παγκόσμιο: Πρόκριση για Ιράν και Ανγκόλα, απομένουν 9... εισιτήρια

Παγκόσμιο: Πρόκριση για Ιράν και Ανγκόλα, απομένουν 9... εισιτήρια

Newsroom
Παγκόσμιο: Πρόκριση για Ιράν και Ανγκόλα, απομένουν 9... εισιτήρια

bet365

Ιράν και Ανγκόλα προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο και πλέον μένουν 9 ομάδες για να συμπληρώσουν το παζλ

Στο Gazzetta είχαμε σταθεί στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο του 2023, αλλά και σε εκείνες που διεκδικούν τα εισιτήρια που απομένουν.

Πλέον οι ομάδες που έχουν τσεκάρει τη θέση τους στο Παγκόσμιο είναι 23. Το Ιράν μπορεί να έχασε με 86-74 από την Κίνα, ωστόσο πέρασε στα τελικά, αφού το Καζακστάν δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αυστραλία. To Iράν πήγε στο 6-6 και πλέον δεν απειλείται από κανέναν να χάσει τη θέση του.

Η 23η ομάδα που θα βρεθεί στο Παγκόσμιο είναι η Ανγκόλα από τη ζώνη της Αφρικής. Οι Ανγκολέζοι ανέβηκαν στο 7-2 στον όμιλο τους, αφήνοντας Πράσινο Ακρωτήρι και Νιγηρία στο 5-4. Η Ανγκόλα επικράτησε με 80-67 του Πράσινου Ακρωτηρίου σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, όπου ο Ντουντάο είχε 23 πόντους για τους νικητές, ενώ στον αντίποδα 13 με 15 ριμπάουντ μέτρησε ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ.

Προκρίθηκαν ήδη

Ελλάδα

 

Λετονία

Γερμανία

Φινλανδία

Σλοβενία

Γαλλία

Λιθουανία

Ισπανία

Ιταλία

Λίβανος

Ιορδανία

Νέα Ζηλανδία

Φιλιππίνες

Ιαπωνία

Αυστραλία

Κίνα

Ακτή Ελεφαντοστού

Νότιο Σουδάν

Αίγυπτος

Kαναδάς

ΗΠΑ

Ανγκόλα

Ιράν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα