Εθνική Ελλάδας: Χωρίς τον Ρογκαβόπουλο στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς τον Ρογκαβόπουλο στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Newsroom
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ, ύστερα από την παρθενική του σεζόν στην Euroleague.

Με τη σεζόν σε επίπεδο συλλόγων να φτάνει πλέον στο τέλος της, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα για τα Προολυμπιακά Τουρνουά, μέσω των οποίων θα ολοκληρωθεί το «παζλ» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ωστόσο αναμένεται να λείπει από τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας εξαιτίας της σωματικής κόπωσης του 22χρονου φόργουορντ, ύστερα από την παρθενική του χρονιά αγωνιζόμενος στην Euroleague με τη φανέλα της Μπασκόνια.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν μάλιστα ο Ρογκαβόπουλος υπέστη τραυματισμό ο οποίος τον είχε αναγκάσει να παραμείνει εκτός δράσης για έναν μήνα περίπου. Ο ίδιος στην Ευρώπη είχε κατά μέσο όρο από 6,1 πόντους με 1,7 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε 13:27 λεπτά εντός παρκέ.

Η Εθνική θα αρχίσει την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ στις 3/7 κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στις 4/7 ενώ οι ημιτελικοί και οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 6 και 7/7 αντίστοιχα.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα