Εθνική Μπάσκετ: Ενσωματώθηκαν οι Παπανικολάου, Σλούκας, Μήτογλου και Γουόκαπ

Εθνική Μπάσκετ: Ενσωματώθηκαν οι Παπανικολάου, Σλούκας, Μήτογλου και Γουόκαπ

Εθνική

bet365

Στην προπόνηση της Εθνικής ενσωματώθηκαν από σήμερα οι Παπανικολάου, Σλούκας, Μήτογλου και Γουόκαπ με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν ενόψει του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ (2-7/7).

Η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με την ενσωμάτωση των παικτών που συμμετείχαν στους τελικούς της Stoiximan Basket League να συνεχίζεται.

Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ ήταν παρόντες στην προπόνηση της Τετάρτης (19/6) με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει στη διάθεσή του και τους 19 παίκτες που έχει καλέσει στην προεπιλογή του.

Μάλιστα στην προπόνηση έδωσε το «παρών» και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος που καλώς όρισε τους διεθνείς, με τον Σπανούλη να μιλάει σε όλους ενόψει των ημερών που ακολουθούν και θα κρίνουν την παρουσία ή μη της Εθνικής στο Παρίσι.

Θυμίζουμε πως το πρώτο φιλικό έρχεται με αντίπαλο την Πολωνία το βράδυ της Παρασκευής (21/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα