Ντόντσιτς: Έφτασε στη Σλοβενία και αποφασίζεται η συμμετοχή του στο Προολυμπιακό

Ντόντσιτς: Έφτασε στη Σλοβενία και αποφασίζεται η συμμετοχή του στο Προολυμπιακό

Λούκα Ντόντσιτς

bet365

Οι μέρες περνούν και η απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά πλησιάζει, με τον σταρ των Μάβερικς να βρίσκεται στη Σλοβενία.

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί στο ρόστερ της Εθνικής Σλοβενίας, ενόψει και του Προολυμπιακού που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο σταρ των Μάβερικς, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους τελικούς του NBA, έφτασε στη Σλοβενία.

Εκεί όπου, όπως έγινε γνωστό, θα εξεταστεί από τους γιατρούς της Εθνικής Σλοβενίας για να ξεκαθαρίσει το θέμα της συμμετοχής του. Ο Ντόντσιτς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, με αυτόν στο γόνατο να τον συνοδεύει ακόμα και για αυτό τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Θυμίζουμε πως η Σλοβενία έχει στον όμιλό της τη Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ στο χιαστί βρίσκει τον όμιλο της Εθνικής μας, που έχει ακόμα την Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Ντόντσιτς έφτασε στη Σλοβενία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα