Ντόντσιτς: Προπονήθηκε με τη Σλοβενία και βάζει... πλώρη για το Προολυμπιακό

Ντόντσιτς: Προπονήθηκε με τη Σλοβενία και βάζει... πλώρη για το Προολυμπιακό

Λούκα Ντόντσιτς

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τη Σλοβενία έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, που φαίνεται πως θα δώσει κανονικά το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Σλοβενία, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική του ομάδα. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει επίσημο το αν θα δώσει το παρών στο Προολυμπιακό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όμως όλα πλέον τείνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο σταρ των Μάβερικς θα εξεταζόταν, μάλιστα, από το σταφ των Σλοβένων σχετικά με τον τραυματισμό του στο γόνατο, για να φανεί αν θα παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η παρουσία του στην προπόνηση δίνει πλέον αρκετές ελπίδες στους Σλοβένους για την παρουσία του σταρ τους. Μάλιστα η Σλοβενία παίζει το δεύτερο φιλικό με τους Λιθουανούς στη Λιουμπλιάνα, το βράδυ της Τρίτης (25/6) και το κύμα αισιοδοξίας πλέον έχει κατακλύσει την ομάδα αλλά και τον κόσμο.

Θυμίζουμε πως η Σλοβενία έχει στον όμιλό της τη Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ στο χιαστί βρίσκει τον όμιλο της Εθνικής μας, που έχει ακόμα την Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα