Video: Ο Χουάντσο... πυροβολεί από το τρίποντο στην προπόνηση της Ισπανίας

Video: Ο Χουάντσο... πυροβολεί από το τρίποντο στην προπόνηση της Ισπανίας

Newsroom
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ Ισπανία

bet365

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για... τρεις, με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού να βρίσκει το χέρι του στις προπονήσεις της Ισπανίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Οι Ισπανοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, που θα φιλοξενήσουν στη Βαλένθια, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να έχει πλέον ενσωματωθεί για τα καλά στην ομάδα.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και... ήρωας στον τελικό του EuroBasket 2022, πήρε «φωτιά» στην προπόνηση της «Ρόχα». Όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία στο twitter, o Χουάντσο σημάδευε... κέντρο από το τρίποντο, αποδεικνύοντας πόσο ικανός σουτέρ είναι από την περίμετρο.

Οι Ισπανοί περιμένουν το φιλικό απέναντι στην Ιταλία, όπου θα τιμηθεί ο Μαρκ Γκασόλ και μετά από αυτό, θα ενταχθεί στην ομάδα και ο Λορέντζο Μπράουν, που απουσίαζε αυτές τις ημέρες, μιας και βρέθηκε με άδεια στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τα τρίποντα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα