Πρόεδρος σλοβενικής ομοσπονδίας: «Δεν χρειάστηκε να πείσουμε τον Ντόντσιτς, είχε θέσει έναν όρο το 2022»

Πρόεδρος σλοβενικής ομοσπονδίας: «Δεν χρειάστηκε να πείσουμε τον Ντόντσιτς, είχε θέσει έναν όρο το 2022»

ο Λούκα Ντόντσιτς με τη φανέλα της Σλοβενίας

bet365

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σλοβενίας αποκάλυψε ότι ο Ντόντσιτς είχε πει ότι θα πάει στο προολυμπιακό τουρνουά αρκετό καιρό πριν ανέφερε και τον μοναδικό όρο που είχε θέσει ο σταρ των Μάβερικς για το Ευρωπαϊκό του 2022.

Η Σλοβενία θα συμμετάσχει σε λίγες ημέρες στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ με το βλέμμα στο εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Λούκα Ντότσις είναι αναμφίβολα ο μεγάλος σταρ της εθνικής του ομάδας ενώ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της σλοβενικής ομοσπονδίας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο siol.net, ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς αρκετό καιρό πριν φτάσει στους τελικούς του NBA είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος, χωρίς να χρειαστεί να τον πείσουν.

Μάλιστα, ο Ματέι Εργιάβετς θυμήθηκε μία ιστορία από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022 όπου ο Ντόντιστς είχε θέσει έναν μοναδικό όρο ώστε να παραβρεθεί, να υπάρχει τραπέζι για χαρτιά το πούλμαν!

«Δεν χρειάστηκε να πείσουμε τον Λούκα. Είχαμε συμφωνήσει πριν τη συμμετοχή του στους τελικούς του ΝΒΑ. Μετά τους τελικούς της Δύσης, είχε πει στον πατέρα του και σε μένα πως παρά τη συμμετοχή του στους τελικούς, θα παίξει με την εθνική ομάδα. Η μόνη προϋπόθεση ήταν να είναι υγιής και προφανώς για να έρθει είναι σε καλή κατάσταση.

Το μόνο που είχε ζητήσει ήταν να βάλουμε ένα τραπεζάκι για χαρτιά στο πούλμαν της ομάδας. Ήταν κάτι που ήθελε και το κάναμε πριν το Ευρωμπάσκετ του 2022».

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα