Σπανούλης: «Τα παιδιά αγαπούν την Εθνική, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα» (vid)

Newsroom
.

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στο Μαυροβούνιο, τονίζοντας ότι η ελληνική ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα.

Η Εθνική επικράτησε εύκολα του Μαυροβουνίου σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, είχαμε θέσει ως στόχο να ξεκινήσουμε καλύτερα το παιχνίδι. Στο προηγούμενο ματς με την Πολωνία πήγαμε με μιάμιση προπόνηση. Είπαμε να βελτιώσουμε τη διάρκεια που παίζουμε καλό μπάσκετ, ότι είναι τα τελευταία δυο παιχνίδια πριν από τα επίσημα. Έχουμε μεγάλη ποιότητα. Τα παιδιά έχουν συγκέντρωση και αυταπάρνηση, αγαπούν την Εθνική ομάδα της χώρας τους και αυτό φαίνεται. Έχουμε πολύ καλό κλίμα. Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Πλέον έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να προετοιμαστούμε για τα επίσημα».

Και πρόσθεσε: «Η Εθνική προσπαθεί διαχρονικά στην άμυνα. Αλλά είδαμε ότι πολλές φορές τα τελευταία χρόνια τρώγαμε 90 πόντους. Πρέπει να μας μπει στο κεφάλι αυτό, ότι πρέπει να παίξουμε άμυνα. Όλα τα παιδιά ξέρουν να παίζουν καλή άμυνα. Έχουμε φοβερό μέγεθος για Εθνική. Όμως, το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα. Πρέπει να παίζουμε ολοκληρωτικό μπάσκετ, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα