Παναθηναϊκός: Στη Μαδρίτη ο Μπράουν, είδε την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία

Στη Μαδρίτη ο Λορέντζο Μπράουν, είδε την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία

bet365

Ο Λορέντζο Μπράουν επέστρεψε στη Μαδρίτη ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της Ισπανίας ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά, βλέποντας την ήττα της «ρόχα» από την Ιταλία στην παράταση με 84-87.

Ο Λορέντζο Μπράουν βρέθηκε στην Αθήνα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ της Μακάμπι, ο οποίος διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, επέστρεψε στη Μαδρίτη προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της «ρόχα» που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού στη Βαλένθια (2-7/7).

Ο Μπράουν παρακολούθησε από κοντά την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία με 84-87 στην παράταση παρά τις προσπάθειες του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος γέμισε τη στατιστική του με 23 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και μια ασίστ.

Όσον αφορά τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού και προσεχώς συμπαίκτης του Λορέντζο Μπράουν στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, είχε 7 πόντους με 2/8 σουτ, τρία ριμπάουντ και δυο ασίστ.

Για την Ιταλία, ο Ντανίλο Γκαλινάρι είχε 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και μία ασίστ ενώ ο Στέφανο Τόνουτ πρόσθεσε 12 πόντους και δυο ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 10-14, 33-28, 54-50, 73-73 (κ.α.), 84-87 παρ.

@Photo credits: FEB

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα