Εθνική Μπάσκετ: Προπονήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ετοιμάζεται για το φιλικό με τις Μπαχάμες

Εθνική Μπάσκετ: Προπονήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ετοιμάζεται για το φιλικό με τις Μπαχάμες

Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Στην προπόνηση της Εθνικής συμμετείχε κανονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ετοιμάζεται να πάρει χρόνο στο ερχόμενο φιλικό απέναντι στις Μπαχάμες το βράδυ της Πέμπτης (27/6 - 20:00) για το τουρνουά «Ακρόπολις».

Η Εθνική μετά την πρώτη της νίκη στο τουρνουά Ακρόπολις απέναντι στο Μαυροβούνιο, συνέχισε τις προπονήσεις ενόψει και του Προολυμπιακού τουρνουά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο Greek Freak ξεπέρασε το θέμα που τον κράτησε εκτός με το Μαυροβούνιο και αφού συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση απέναντι στις Μπαχάμες (27/6 - 20:00, live στο Gazzetta).

Άλλωστε ο Σπανούλης το είχε αναφέρει από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, πως ο Γιάννης απουσίασε διότι ανέβασε πυρετό και δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την ομάδα, ώστε να μην κολλήσει τους υπολοίπους.

«Ο προγραμματισμός μας είναι να παίξει κάποια λεπτά με τις Μπαχάμες» ήταν τα λόγια του κόουτς της Εθνικής και φυσικά το φιλικό με τις Μπαχάμες το βράδυ της Πέμπτης συγκεντρώνει πλέον αρκετό ενδιαφέρον, με τον Αντετοκούνμπο να επιστρέφει έπειτα από 2,5 μήνες στη δράση. Άλλωστε και από πλευράς αντιπάλου, το πακέτο των NBAers είναι αρκετά ελκυστικό, με τις Μπαχάμες να έχουν 5 στην προεπιλογή τους για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Παρουσία Διαμαντίδη και Παπαλουκά η προπόνηση της Εθνικής

Μάλιστα, πλην του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην προπόνηση της Εθνικής βρέθηκαν τόσο ο Θοδωρής Παπαλουκάς, όσο και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που μίλησαν με τους παίκτες. «Έχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Έλληνες» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι δύο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, στους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα