Χεζόνια: Ακολουθεί πια τον θρύλο Ντράζεν Πέτροβιτς σε μια ξεχωριστή λίστα

Χεζόνια: Ακολουθεί πια τον θρύλο Ντράζεν Πέτροβιτς σε μια ξεχωριστή λίστα

Ο Χεζόνια των 39 πόντων ακολουθεί τον θρύλο Ντράζεν Πέτροβιτς σε μια ξεχωριστή λίστα
Ο Μάριο Χεζόνια σμπαράλιασε την άμυνα της Βραζιλίας σημειώνοντας 39 πόντους πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ και πλέον έπεται του Ντράζεν Πέτροβιτς στη λίστα των παικτών με τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι με την Εθνική Κροατίας.

Η Κροατία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, επικρατώντας σε φιλικό προετοιμασίας της Βραζιλίας με 91-81.

Από την πλευρά του, ο Μάριο Χεζόνια γέμισε τη στατιστική του με 39 πόντους, 11/15 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 2/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Έτσι ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο δεύτερος παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι με την Εθνική Κροατίας, αφήνοντας πίσω του τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος είχε σημειώσει 38 πόντους κόντρα στη Γερμανία στο Προολυμπιακό τουρνουά του Σπιτ, το 2021.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ντράζεν Πέτροβιτς με τους 48 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Εσθονία στα προκριματικά του EuroBasket 1993.

@Photo credits: FIBA

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα