Εθνική μπάσκετ: Ο ενθουσιασμός του κόσμου και τα εισιτήρια που... εξαφανίζονται

Εθνική μπάσκετ: Ο ενθουσιασμός του κόσμου και τα εισιτήρια που... εξαφανίζονται

Η Εθνική μπάσκετ.

bet365

Η ολοκλήρωση των φιλικών αναμετρήσεων της Εθνικής μπάσκετ και η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων έχει έναν κοινό παρονομαστή: Τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Είτε την ονομάζουμε «επίσημη αγαπημένη», είτε - απλά - «γαλανόλευκη», το συναίσθημα για την Εθνική μπάσκετ παραμένει το ίδιο. Το απέδειξαν και οι φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν στο ΣΕΦ, απέναντι σε Πολωνία, Μαυροβούνιο και Μπαχάμες.

Ο κόσμος ήταν σταθερά εκεί. Και ας τελειώνει ο Ιούνιος. Και ας ήταν υπερβολική η ζέστη. Η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο αποτέλεσε τον πρώτο πόλο έλξης. Ο δεύτερος προστέθηκε την... τελευταία στιγμή, στο ύστατο φιλικό. Αλλά η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική, μετά από δύο χρόνια, ήταν λόγος για να βρεθεί ο κόσμος στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να δει από κοντά έναν ελίτ παίκτη του ΝΒΑ.

Τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό

Και φυσικά μαζί του όλους τους αγαπημένους του παίκτες. Δεν μοιάζει με υπερβολή, όλοι οι παίκτες αποθεώθηκαν, σε κάποια στιγμή του αγώνα, είτε στην... κανονική τους ζωή φορούν τα πράσινα, είτε τα κόκκινα.

Η παρουσία των διεθνών είναι ικανή να φέρει τον ενθουσιασμό και για τη συνέχεια. Για τις αναμετρήσεις που δεν υπάρχει γυρισμός. Τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα και όσο κομμάτια έχουν απομείνει και επανακυκλοφορούν μετά την ολοκλήρωση του «Ακρόπολις» αναμένεται να... εξαφανιστούν.

Και όχι μόνο για τα ματς της Ελλάδας, γιατί στις ημέρες που η Εθνική έχει ρεπό, στο παρκέ θα βρίσκονται παίκτες όπως ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Μάριο Χεζόνια, ο Ντάριο Σάριτς και άλλοι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα