Παπαγιάννης: «Πρώτος στόχος να μπούμε με το δεξί στο Προολυμπιακό Τουρνουά»

Παπαγιάννης: «Πρώτος στόχος να μπούμε με το δεξί στο Προολυμπιακό Τουρνουά»

Γιώργος Παπαγιάννης

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τον πρώτο στόχο της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να μπει στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά (2-7/7) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, την αποτίμηση της προετοιμασίας, ενώ μίλησε για τον πρώτο στόχο που έχει η Εθνική μπάσκετ.

«Είναι σημαντικό, που κάναμε καλές εμφανίσεις ακόμη και στα φιλικά. Παίξαμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και δεν ήμασταν στο απόλυτο της ετοιμότητας, που θα μπορούσαμε να φτάσουμε, αλλά το χρονικό περιθώριο που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν γνωστό. Πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα και να δούμε τις αδυναμίες μας, γιατί έχουμε τέτοιες. Στην άμυνα και το ριμπάουντ πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, ενώ στην επίθεση πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά με το μοίρασμα της μπάλας. Ο πρώτος μας στόχος είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί το Προολυμπιακό Τουρνουά», είπε ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε.

Και πρόσθεσε: «Δε μας επηρεάζει σε τίποτα το γεγονός, ότι νικήσαμε στους δύο αγώνες του Ακρόπολις με μεγάλες διαφορές ούτε και μας κάνει να ξεχνάμε τις αδυναμίες που έχουμε. Ο κόουτς μας τις επισημαίνει μαζί με το επιτελείο, οι παίκτες τις συζητάμε μεταξύ μας. Γνωρίζουμε που κάνουμε λάθη στο παιχνίδι μας και είμαστε βέβαιοι πως όσο καλύτεροι είμαστε στις λεπτομέρειες, τόσο καλύτεροι θα εμφανιστούμε στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

Όσο για το μήνυμά του στο κοινό της Εθνικής Ομάδας; «Θέλουμε τους Έλληνες να γεμίσουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι μας στο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”. Θέλουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα