Η Ισπανία λύγισε τη Δομινικανή Δημοκρατία με πρώτο σκόρερ τον Λορέντζο Μπράουν

Η Ισπανία λύγισε τη Δομινικανή Δημοκρατία με πρώτο σκόρερ τον Λορέντζο Μπράουν

bet365

Ο Λορέντζο Μπράουν έκανε τη διαφορά για την Ισπανία που επικράτησε σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Προολυμπιακών τουρνουά της Δομινικανής Δημοκρατίας με 84-74.

Ο Λορέντζο Μπράουν εντάχθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας μετά την ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό και ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο στη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας με 84-74.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πράσινων», ο οποίος αγωνίζεται στη «ρόχα» ως νατουραλιζέ, ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 14 πόντους, έχοντας 3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος στα 16:30 που έμεινε στο παρκέ.

Από 'κει και πέρα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πρόσθεσε 6 πόντους με 2/2 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 2/2 βολές, δυο ριμπάουντ, δυο ασίστ και ένα λάθος σε 22:34, ο Ρούντι Φερνάντεθ μέτρησε 9 πόντους και τέσσερις ασίστ ενώ ο Ουσμάν Γκαρούμπα μέτρησε επτά πόντους και έξι ριμπάουντ.

Για τη Δομινικανή Δημοκρατία που θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, ο Κρις Ντουάρτε είχε 27 πόντους.

Tα δεκάλεπτα: 23-24, 43-38, 63-57, 84-74.

@Photo credits: FEB

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα