Λαρεντζάκης: «Να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να πανηγυρίσουμε μαζί»

Λαρεντζάκης: «Να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να πανηγυρίσουμε μαζί»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτελεί μέρος της 12άδας που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης για να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από τις 2 μέχρι τις 7 Ιουλίου.

«Θεωρώ, ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη και βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Παίξαμε μερικά φιλικά, όπου είδαμε τις δυνατότητες και τα ελαττώματά μας, ενώ και οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Πιστεύω, με βάση αυτά, ότι θα παρουσιάσουμε στην πρεμιέρα με τη Δομινικανή Δημοκρατία αυτά, που θέλουμε κι έχουμε δουλέψει όλες αυτές τις μέρες», τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Και συνέχισε: «Θεωρώ, ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη και βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Παίξαμε μερικά φιλικά, όπου είδαμε τις δυνατότητες και τα ελαττώματά μας, ενώ και οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Πιστεύω, με βάση αυτά, ότι θα παρουσιάσουμε στην πρεμιέρα με τη Δομινικανή Δημοκρατία αυτά, που θέλουμε κι έχουμε δουλέψει όλες αυτές τις μέρες».

Όσο για την καθημερινότητα με τον Βασίλη Σπανούλη; Ο κόουτς Σπανούλης είναι ένας άνθρωπος, που ξέρει το μπάσκετ και ζει για αυτό. Θέλει να περάσει και σε εμάς αυτή την αγάπη, την όρεξη για δουλειά, την επιθυμία κι εμείς έχουμε μεγάλη διάθεση να ανταποκριθούμε και να πάρουμε όσο περισσότερα ερεθίσματα μπορούμε, που θα μας βοηθήσουν», τόνισε ο «Λάρε».

Και έκλεισε στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους: ««Είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός, ότι το Προολυμπιακό Τουρνουά διεξάγεται στην χώρα μας. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και να ενώσουμε ξανά όλους τους Έλληνες. Το ελληνικό μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός χρειάζονται νέες μεγάλες επιτυχίες και η Εθνική Ομάδα υπάρχει, για να ενώνει».

@Photo credits: INTIME

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα