Μαριάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο Αντετοκούνμπο είναι κτήνος, θα στείλει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Μαριάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο Αντετοκούνμπο είναι κτήνος, θα στείλει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Μαριάνοβιτς
Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς βρέθηκε στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival, μιλώντας για το πολυαναμενόμενο συναπάντημα των Σέρβων με την Team USA και σχολιάζοντας την προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Εθνική Ανδρών έχει μπροστά της την υπέρτατη πρόκληση διεκδικώντας την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει το Προολυμπιακό τουρνουά (2-7 Ιουλίου), εκεί όπου η Ελλάδα θα παλέψει για την επιστροφή της στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη έπειτα από 16 χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς βρέθηκε στη Σύρο ως προσκεκλημένος του Γιώργου Πρίντεζη για το Stoiximan AegeanBall Festival και μίλησε στο Gazzetta για την Εθνική Ελλάδας και την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ο Αντετοκούνμπο είναι κτήνος! Μπορεί να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι τέλειος σε όλα, στην άμυνα και στην επίθεση, είναι ψηλός και μακρύς, είναι τρομερό για εσάς ότι τον έχετε στην Εθνική» εξήγησε ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στους Ρόκετς και βγήκε στη free agency.

Οι Σέρβοι επιμένουν ότι μπορούν να κοντράρουν τις ΗΠΑ. Το ανέφερε πρόσφατα ο πρόεδρος της χώρας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς ενώ η παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς ανεβάζει τον πήχη. Ο Μαριάνοβιτς ανέφερε: «Δεν παίζουμε μπάσκετ μόνο εμείς… Είναι μόνο ένα παιχνίδι, μπορεί να κάνεις την καλύτερη βραδιά της ζωής σου, μπορεί τη χειρότερη. Πιστεύω πολύ στη Σερβία, πιστεύω πολύ στα παιδιά που είναι στην Εθνική ομάδα. Με τον Γιόκιτς είμαστε πανίσχυροι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Σε ερώτηση για το αν του λείπει η Ευρωλίγκα, είπε: «Παρακολουθώ την Ευρωλίγκα. Τα σκορ και τους αγώνες, μου αρέσει πολύ η διοργάνωση και παρακολουθώ όσο μπορώ. Είδα τον Παναθηναϊκό, αυτό που πέτυχε ήταν σπουδαίο»!

@Photo credits: NBA/Getty Images

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα